Quad/SxS Gorski Kotar

(4 h vožnje)

Prije početka same vožnje upoznavanje s vozilom i svim njegovim mogućnostima, pogonom i ostalim značajkama vožnje. Krećemo iz centra Fužina po asfaltiranoj cesti (cca 2 km), te nakon toga ulazimo u šumski put koji nas vodi prema mjestu Vrata. Prolazimo kroz Vrata, te idemo prema kaubojskom selu Rosweel. Cijena ulaznice je uključena u cijenu ture. Nakon kratkog stopa u kaubojskom selu Rosweel vozimo se šumskim putevima uz Lokvarsko jezero prema Lokvama kroz gustu šumu. Dolazimo do Lokava gdje iznad jezera na prekrasnom vidikovcu imamo pauzu gdje se možete poslikati. Nakon pauze spuštamo se do samog jezera i njegove brane i nakon toga idemo prema Liču. Od Liča se ponovno uspinjemo, te šumskim putevima se vozimo u pravcu Bribira gdje dolazimo na prekrasni vidikovac sa kojeg se pogled pruža prema cijelom Kvarnerskom zaljevu sa kratkim stopom, te se šumskim putevima vraćamo u Fužine.

Obavezna je vozačka dozvola B kategorije, također vozilom ne mogu upravljati osobe mlađe od 18 godina. Osobe mlađe od 10 godina ne smiju voziti niti biti suvozači na Quad vozilu, te za njih preporučamo Buggy safari.

Alkohol je strogo zabranjen prije i tijekom vožnje.
U slučaju lošeg vremena moguća je odgoda programa.

Također u ponudi imamo i grupne organizirane izlete gdje se sam profil ture i njeno trajanje mogu prilagođavati. Poludnevni izleti, cjelodnevni izleti, team building, djevojačke i momačke zabave sa max. kapacitetom do 20 osoba.

Quad ture voze se na novim jakim 500 kubika snažnim Quad vozilima koja mogu prijeći sve prepreke koje se stvore na putu.

Profil: 70% off road, 30% cesta
Trajanje ture: cca. 4 h
Dužina ture: 60 km
Vožnja u pratnji vodiča.
Cijena: 600 kn za jednu osobu na quadu, 850 kn za 2 osobe na quadu.
U cijenu su uključene ulaznice za kaubojsko selo Rosweel.

Oprema: sportska odjeća i udobna obuća